ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ

Αγαπητοί Φίλοι και  Μέλη του Συλλόγου,

Χαίρετε εν Κυρίω πάντοτε

Σας ενημερώνουμε ότι το Δ.Σ. του Συλλόγου, με την ευλογία του Γέροντά μας, αποφάσισε την πραγματοποίηση 2ήμερης προσκυνηματικής εκδρομής στην Φθιώτιδα, το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Οκτωβρίου 2022, με επίσκεψη και προσκύνημα στην Ιερά Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου στην Δαμάστα, στην Ιερά Μονή Αγάθωνος (Κοιμήσεως της Θεοτόκου) και στην Ιερά Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου στην Αντίνιτσα.

Ιερά Μονή Δαμάστας
Ιερά Μονή Αγάθωνος
Ιερά Μονή Αντίνιτσας

Η αναχώρηση θα γίνει στις 7.30 π.μ. από το Καλλιμάρμαρο, με στάσεις για επιβίβαση στην Ομόνοια και στην γέφυρα Καλυφτάκη.

Το Σάββατο θα επισκεφθούμε την Ι.Μ. Δαμάστας, την Ι.Μ. Αγάθωνος, και το Βυζαντινό Μουσείο Φθιώτιδας στην Υπάτη, με στάση στο Γοργοπόταμο για το γεύμα.

Διαμονή στο ξενοδοχείο “ΣΑΜΑΡΑΣ” στο κέντρο της Λαμίας, σε κοντινή απόσταση από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου  για τον εκκλησιασμό της Κυριακής.

Την Κυριακή θα επισκεφθούμε την Ι.Μ. Αντίνιτσας και κατά την επιστροφή θα σταματήσουμε για φαγητό στο εξοχικό κέντρο “ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΑ”, (15ο χιλ. της Ε.Ο  Λαμίας-Δομοκού). Θα ακολουθήσει αναχώρηση για Αθήνα, με μία στάση για καφέ στα Καμένα Βούρλα.

Συμπληρωματικές πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής στον υπεύθυνο εκδηλώσεων κ. Χρήστο Τσουτσουλόπουλο τηλ: 210-6726483 ή 6977698939 και ώρες 19.00 έως 21.00

Με αγάπη Χριστού,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ: Ἡ ἐκδρομή δέν πραγματοποιήθηκε λόγῳ μικρῆς συμμετοχῆς προσκυνητῶν